• Hunter Fairy

Dekgeld: € 900,- | Sperma: Vers en Diepvries | WFFS: Geen Drager

Vader van Hunter Fairy is Nabab de Rêve. De topvererver overleed op 30 oktober 2015, maar drukt nog steeds zijn stempel op de hedendaagse springpaardenfokkerij. Nabab de Rêve is een bewezen vererver van topspringpaarden en stempelhengsten, zoals Kashmir van Schuttershof, Carembar de Muze en Vigo d’Arsouilles.

Hunter Fairy springt op dit moment zelf in het 1.40 en wist al op jonge leeftijd op te vallen tussen zijn leeftijdsgenoten. Als winnaar van de Hendrix competitie en de voorronde van de GMB competitie waren er al velen ogen op hem gericht. In 2018 werd hij dan ook met open armen ontvangen bij Zangersheide. Moedersvader Nassau was een steunpilaar voor de Nederlandse springsport onder Jeroen Dubbeldam.

Moeder Zjuliana Fairy (Elite pres sport-spr.) behaalde zelf als jong paard 86 punten voor de EPTM merrietest en is zelf internationaal actief in het 1.50. Daarnaast is ze ook moeder van internationaal springende paarden Fabiola Fairy 1.45 (v.Indorado), Hailey Fairy 1.40 (v.Vigo D’ arsouilles) en Juliana Fairy (v. Kannan) behaalde in 2019 80 punten in de EPTM merrietest en springt op dit moment 1.30.


Pedigree